søndag 7. november 2010

Skillingsboller med vri...




Av og til som travel husmor må man synde og ty til halvfabrikata, men tro ikke av den grunn at jeg gjør som posen sier..

I dag tok jeg en pose med møllerens 1. 2. 3. skillingsboller og gjorde nesten som posen sa, jeg hadde i litt mer kardemomme og mer sukker, i vannet hadde jeg en liten klatt med meierismør.

Hakket opp litt Nidar Bergene Melk og hadde i fyllet sammen med sukker og kanel, jeg smurte jo selvfølgelig meierismør på deigen først, et godt feste er alfa omega for at ikke det gode skal skli av.

Jeg skal bli flinkere til å ta mer bilder underveis.

Smaksgaranti: 8 av 10 kremtopper
1 kremtopp = fryktelig mat, 10 kremtopper = Himmelsk mat

2 kommentarer:

  1. Jeg fikk det nettopp servert. Og dette var himmelsk mat i min munn, så jeg gir det derfor 10 kremtopper

    SvarSlett
  2. Det ser skikkelig fristende ut, så da blir det baking på meg i morgen :)

    SvarSlett