søndag 7. november 2010

Hvorfor?

Hvorfor en ny matblogg er det mange som spør, jeg har ikke noe annet godt svar enn at dette er min matblogg, hvor jeg kommer til å skrive og publisere oppskrifter og bilder av mat som jeg har lagd.
Jeg bruker aldri nøyaktige mål når jeg lager mat, dette bare sinker meg.
Mottoet mitt er mer av det gode når jeg lager mat, og jeg nekter å underkaste meg Fedonbølgen, eller lightbevegelsen. Her er det meierismør og fløte som gjelder.

Bloggen heter gourmet for liten og gourmet for stor, dette fordi at jeg også har en baby som trenger mat, og det er mye morsommere å lage dette selv enn å kjøpe på glass.

Jeg elsker å lage muffins - jeg har hyller som er fyllt til randen med bakeutstyr, spiselig glitter, perler, sukkerpasta, marsipan, utsikkere, farger osv osv.. Så dere skal ikke se at det kommer en oppskrift på muffins eller ti.

Jeg kommer til å poste favorittoppskriftene mine, samt det jeg har laget til middag. Og jada, for den som lurer - det hender seg at det går galt på mitt minikjøkken også, men det er iallefall lagt kjærlighet i matlagingen.

Bon Appetit

1 kommentar: