Siden min liten trenger litt tilleggsnæring i en alder av tre måneder har jeg begynt å gi henne grønnsaksmoser, som jeg lager selv.
Oppskrift
3 små mandelpoteter
1 gulrot
1/2 squash
Litt hakket fenikkel.
1 liten ts urter, jeg bruker Provence krydder for å få litt smak. Den inneholder oregano, merian, timian, basillikum, salvie, fenikkel og rosmarin
1 liten klatt med smør uten salt og melk og sper med kokevannet til gulrota og potetene.
Koker dette mørt og har det oppi blenderen og moser det til det er uten biter.
Bildene blir alltid snudd når jeg prøver å legge dem inn, men dere ser iallefal hvordan gourmet for liten ser ut.
Den skjeen som står i skålen er genial, den er varmefølsom hvis maten er for varm over 37 grader blir skjeen gul.
Nå har jeg to skrelte pærer i kasserollen sammen med litt vann som skal kokes møre og moses med rotmoseren, slik at det blir uten biter, dette skal liten få i havre/hvetegrøten sin til kvelds.
Viktig når du koker pærer eller annen frukt: Ta ut frøene før koking.
Liten, syns dette er veldig godt 10/10 kremtopper.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar