mandag 8. november 2010

Min favoritt sjokoladekake.

Denne er en slager som går igjen hjemme hos meg når vi venter besøk. Den er saftig og du kan slå deg løs og ha sjokoladebiter i den.

Denne kaken er nok til en liten langpanne.

5 dl kefir
7 dl sukker
200 gram smeltet meierismør
2 store egg
2 ts natron
4 ss kakao
7-8 dl hvetemel

Go crazy og hakk sjokoladebiter og hell i røra hvis du føler for det.

Bland alt det tørre i en bolle, tilsett det våte til det blir en glatt røre.
Stek i midterste rille på 200 grader i ca 20-25 minutter.
Denne kan gjerne være litt bløt i midten hvis du liker det.

Tips: Vend sjokoladebitene i litt mel før du heller dem i røra da vil de fordele seg bedre i kaken hvis du har dem i etter du har hatt i det våte.

10/10 kremtopper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar