onsdag 10. november 2010

Dagens middag; Gourmet torsk på mitt vis.

I dag var jeg på show.. Altså fryseshow på Findus fiskeprodukter.
Jeg overhørte glatt alt som har vært i media i det siste om at fisk er tilsatt både det ene og det andre.. I mine ører er fisk sunt året rundt..
tre pakker gourmet torsk fikk bli med meg hjem i dag.

Dagens middag består av som nevnt tidligere gorumet torsk, lofoten fiskesaus, stekt løk, stekte baconbiter, kokt potet og en pose wokblanding som jeg hadde liggende. Jeg måtte jo ofre noe for å få plass til all fisken jeg hadde kjøpt.

Min gode venn poteten ble som sagt kokt, baconet og løken ble stekt dog hver for seg.
Wokblandingen fikk også en omgang i panna med litt krydder.

Fisken ble surret fort i panna med fiskekrydder fra Santa Maria, pepper og dill.
Deretter ble de lagt i en ildfast form, for jeg helte over smeltet smør og og revet jarlsberg ost.

Jeg fulgte nesten anvisningen på pakken for fiskesausen, det ble tilsatt litt ekstra fiskekrydder, fløte, en liten ts sukker og litt pepper.




7/10 kremtopper

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar